Möhippa i Göteborg

Det finns mängder med alternativ för den som vill ordna en oförglömlig möhippa åt en blivande brud i Göteborg. Med lite planering går det att ordna en riktigt häftig möhippa, som både den blivande bruden och övriga deltagare, kommer att kunna prata om på flera tjejmiddagar framöver.

Ingen kan väl bättre ordna en möhippa än just brudens närmsta vänner som känner henne väl och vet vad hon gillar och inte gillar. Att utse någon som är spindeln i nätet, håller i trådarna och ser till att ingen blir utelämnad, brukar vara en bra idé. Möhippan blir en perfekt start på det, som längre fram blir en bröllopsfest. Brudens vänner sammanstrålar, barndomsvänner får lära känna arbetskollegorna och träningskompisarna får äntligen träffa brudens syster som de hört talas om. Så möhippan är inte bara ett tillfälle att fira den blivande bruden, utan också lägga en bra grund för att sällskapet ska få en trevlig bröllopsfest och lära känna varandra lite innan vigseln.

I Göteborg finns ett stort utbud av färdiga koncept för just möhippa.
Goda aktiviteter som vinprovning, chokladprovning eller en riktigt lyxig middag, fysiska aktiviteter som sumobrottning i väl tilltagna dräkter, bungyjump eller danslektion och lugna aktiviteter som spa, massage och åk bastuflotte.
I vilken kategori man ska placera en riktigt läcker manlig strippa, kan vara svårare, men var som helst i Göteborg man önskar att han ska dyka upp och överraska bruden, lär det gå att ordna!