Svensexa i Göteborg

Nej, man måste inte dra iväg med den blivande brudgummen på en hysterisk fyllerunda när det är dags för svensexan.
I Göteborg finns mängder med alternativ till att göra en oförglömlig svensexa som kommer att uppskattas och minnas med bra mycket varmare känslor, än en svensexa då mannen vaknar upp med den värsta bakfyllan nånsin.
Har man lite idéer själv finns det, förutom tips på nätet, en hel del professionella anordnare, som har just svensexor och möhippor som sin specialitet. Vill man kan man köpa in hela konceptet och få hjälp att anordna svensexan från början till start. Men man kan självklart själv också göra ett schema för dagen och rör sig från aktivitet till aktivitet.
Så klart ska det ju ingå både god mat och humörhöjande dryck, men just maten är viktig att inte glömma bort. Ska man orka en hel dag med fartfyllda aktiviteter, måste man fylla på förrådet också.
Så för att inte stå där och plötsligt vara hur hungriga som helst, är det bra att i förväg ha bokat bord på restaurang. Alternativ i form av catering finns också om man väljer att få maten levererad till ett speciellt ställe.
Fartfyllda aktiviteter som kan lämpa sig på en svensexa är till exempel att köra fyrhjuling eller vattenskoter. Är den blivande mannen av den mer stillsamma typen kan en whiskey- eller ölprovning vara dagens höjdpunkt.